za_skopski
Дома Прес Центар Слободен деловен простор мај 2022
Е-пошта Печати PDF

Слободен деловен простор мај 2022

SPPLANET

SkP_deloven_prostor_Chair_WO_355x238px_092017

SkP_deloven_prostor_Bitola_102015_web-01

Пазар Бутел

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

153 47 645
144 462 308
145 48,8 415
1451 414 308

Пазар Чаир

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

1020 130 123

Пазар Ченто

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

240 36 415
241 20 415
2411 20 415

ул. Перо Наков 106

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

382 463 180

Добиточен пазар

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

262 30 180
252 150 180

Бул. 3-та Македонска Бригада 76

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

996 271 309
1890 15 369
1892 112 369
1893 116 369
1996 134 369

Пазар Шуто Оризари

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

180 27

350 ден/м2

181 30

350 ден/м2

184

43 350 ден/м2
185 11,3

350 ден/м2

187 12

350 ден/м2

1943 31

350 ден/м2

4

киоск/10 м2

5424
664

киоск/12 м2

6568
665

киоск/12 м2

6568
666

киоск/12 м2

6568
667

киоск/12 м2

6568
668

киоск/12 м2

6568

Битпазарска

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

4 14 270
5 13,5

270

6 17

270

12

12 270
13 15

270

14 13,5

270

16 17,6

270

877

20,5

270

Нас. Вардар

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

386 120 309

Пазар Драчево

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

276 37 480
1276 18 480
2742 12 240

Расадник

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

1765 577 492
653 62 309
1498 235 309
1946 123,5 309
1947 94 309

Рампа Кисела Вода

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

305 31 927
306 15 927
328 33 927
329 31 323

Бихачка

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

514 38,6 645
1514 23 185

Зелен пазар

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

336 29 840
342 23 645
344 24,15 786
345 11 993
346 8 993
352 12

993

357 12 993
358 10 993
503 85 433
643 11,6 993
644 10,1 993

пазар Буњаковец

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

118 9,5 15.254

Тафталиџе - Лондонска

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

442 25 645
443 134 645
446 47 645
447 86,5 645

Пазар Ѓорче Петров

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

909 16 9322
738 14 645 ден/м2
748 45

250 ден/м2

749 45

250 ден/м2

750 48

250 ден/м2

754 23

250 ден/м2

758 36 250 ден/м2
7671 179 250 ден/м2

Ексклузивно:

Се издава ексклузивен деловен административен простор во склоп на деловно-комерцијален објект СП Планет на ул. Ѓорче Петров 7 во севкупна површина од 1.762 м2.

Се издава деловен простор во склоп на деловно-комерцијален објект СП Планет на ул. Ѓорче Петров 7 во површина од 831 м2.

Се продава деловен објект со земјиште во Чаир на ул. Кемал Сејфула бр.5 и тоа објект подрум 1.896 м2 и приземје 963, како и земјиште во површина од 2.648 м2.

Се продава деловен објект во Битола на ул. Тодор Паница б.б. со површина од 461 м2.

Се издава деловен простор во Ресен на ул. Маршал Тито 22 во површина од 434 м2.

Се издава простор во с. Трубарево во површина од 1.000 м2 - асвалтно плато со дел покриен со настрешници.

ЦЕНИТЕ СЕ БЕЗ 18% ДДВ.

Сектор за деловен простор

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Телефон за контакт: 2 404 112 , 071 321 450

http://uasd.edu.do/index.php?b...r-students http://uasd.edu.do/index.php?b...d-business
    cs6 illustrator serial https://ehs.utah.edu/sites/all...ffice-2010
access 2010 update query microsoft project professional 2013 64 bit