Дома Дома
Е-пошта Печати PDF

Финансии

Со успешното работење Скопски пазар АД Скопје дава свој придонес за пошироката заедница, односно преку редовното плаќање на своите обврски во вид на корпоративен данок, на данок на додадена вредност и на други давачки од кои се финансираат редовните активности на пошироката заедница.

http://uasd.edu.do/index.php?b...ad-lt-2014 download 2010 office professional plus
    word 2010 format menu microsoft office 2010 enterprise download
plant design suite ultimate 2013 office 2013 standard price