za_skopski
Дома Прес Центар Контакт за медиуми
Е-пошта Печати PDF

Контакт за медиуми

Е-маил: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Информации:

 ЕМБС (матичен број): 4061764

ЕДБ (даночен број): 4030952259530

шифра на дејност: 47.11

регистарски број: 4836084188

жиро с-ка: 300000000010512

депонент: Комерцијална банка А.Д. Скопје

Контакт лице задолжено за посредување: Бојан Христов

тел: 02/2404-111

моб: 070/243-328

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

http://uasd.edu.do/index.php?b...-7-student http://uasd.edu.do/index.php?b...rkxpress-8
    https://ehs.utah.edu/sites/all...-trial-key windows 7 appdata
software inventory management open source the software license checkout failed error 20 3ds max 2014