Новости

Previous Следно
Слободен деловен простор септември 2023
07. 09. 2023
Слободен деловен простор септември 2023 Пазар Бутел Локал бр. Површина/м2 месечна закупнина ден/м2 1... Повеќе ›
Слободен деловен простор август 2023
07. 08. 2023
Слободен деловен простор август 2023 Пазар Бутел Локал бр. Површина/м2 месечна закупнина ден/м2 1... Повеќе ›
Слободен деловен простор јули 2023
03. 07. 2023
Слободен деловен простор јули 2023 Пазар Бутел Локал бр. Површина/м2 месечна закупнина ден/м2 1... Повеќе ›
Слободен деловен простор јуни 2023
09. 06. 2023
Слободен деловен простор јуни 2023 Пазар Бутел Локал бр. Површина/м2 месечна закупнина ден/м2 1... Повеќе ›
Јавен повик за Годишно собрание на акционери
08. 05. 2023
Јавен повик за Годишно собрание на акционери   Јавен повик за Годишно собрание на акционери на ден 30.05.2023 година Повеќе ›
Слободен деловен простор април 2023
04. 04. 2023
Слободен деловен простор април 2023 Пазар Бутел Локал бр. Површина/м2 месечна закупнина ден/м2 1... Повеќе ›
Слободен деловен простор март 2023
03. 03. 2023
Слободен деловен простор март 2023 Пазар Бутел Локал бр. Површина/м2 месечна закупнина ден/м2 1... Повеќе ›

За Скопски Пазар

about

Скопски пазар АД е акционерско друштво во приватна сопственост за услуги во прометот и во трговијата увоз-извоз. Повеќе ›

Видео

Финансии

finansii

И покрај крајно неповолното економско опкружување во кое ги извршуваше своите редовни активности, Скопски пазар успеа да ги зголеми приходите. Повеќе ›

За пазарите

pazari

Во изминатите повеќе од шеесет години Скопски пазар има оформено и уредено повеќе пазаришни капацитети. Компанијата управува со 13 зелени и 1 сточен пазар со капацитет од околу 2.900 продажни места-тезги. Повеќе ›

adobe flash catalyst cs5.5 download best buy autosketch
    microsoft access database engine 2010 64 bit download windows 7 ultimate vs professional
http://www.colegsirbenfro.ac.u...timate-buy office 2013 overview