Print

SP Planet

sp_planetСкопски пазар АД го отвори првиот трговски центар СП Планет во населбaтa Ѓорче Петров на улица Ѓорче Петров бб, на местото на стариот пазар. Тој се простира на површина од над 8000м² и е со европски квалитет и со модерeн дизајн.

Во СП Планет се застапени повеќе од 20 брендирани продавници од различни дејности, познат супермаркет, аптека, банка, игротека и од неодамна има и   угостителски објект.

Повелете во нашата celebrity nude планета Вие и Вашето семејство.

МАР ДАМ - чевлар и клучар

СП МАРКЕТ - модерен супермаркет со голем избор на артикли

ЦВЕЌАРА МИХАИЛО ТРЕЈД - голем избор на свежо цвеќе и на кеси за write my essay подароци

InfoCell VIP - продавница за мобилни телефони

Blizoo - продажно место за електронски hot lesbian porn услуги

ONE - продавница за мобилни телефони и cartoon porn videos техника

ЕУРОФАРМ - аптека

ТЕХНОМАРКЕТ - електроника, електротехника, бела техника и телекомуникациски производи

SPRINGFIELD - бутик

FASHION GROUP MULTI BRAND - бутик

САНДА - продавница за хулахопки и за долна celebrity nude облека

ДВЕ ШМИЗЛЕ - milf porn ексклузивен накит со кристали и бижутерија

SUPERKIDS - специјализирана продавница за milf porn играчки

WENICE - celeb sex tapes облека за ултрамодерен изглед за вашите најмили

DREAMLAND - супер porn cartoon забавна игротека

НАПОЛЕОН кафе-ресторан

Во надворешниот дел на SP PLanet се наоѓаат експозитурата на Комерцијална банка и Тобако.

 

www.spplanet.com.mk