Печати

Угостителски услуги

restoran_14

Скопски milf porn пазар АД врши и сопствена угостителска дејност во ресторанот "14" во Скопје.

Вашите семејни веселби, коктели и приеми се наша специјалност, а за нивното приготвување и опслужување сме подготвени и надвор од нашиот ресторан. Бидете дел од амбиентот што celebrity porn ние го создадовме за Вас.

За повеќе информации за ресторанот "14" посетете ја веб страницата на ресторанот www.restoran14.com.mk