Печати

За нас

Добредојдовте на сајтот на short term loans Скопски пазар!

Скопски пазар е акционерско друштво во приватна celebrity sextapes сопственост за услуги во прометот и трговија извоз- увоз. Дејности на компанијата се: изнајмување на деловен простор, управување со зелените пазари во Град Скопје, трговија со производи за широка потрошувачка и угостителска дејност.

 

grafa-dejnosti

Трговската дејност, компанијата ја essay writing service врши преку првиот е-супермаркет во МакедонијаÂwww.doma.mk.

Скопски Пазар управува со celebrity porn 13 зелени и 1 сточен пазар со капацитет од околу 2.900 продажни места-тезги.

Скопски Пазар располага famous people со деловен простор претежно наменет за издавање со вкупна површина од околу 58.000 квадратни метри. Во еден дел од деловниот простор компанијата врши сопствена трговска дејност, а porn cartoon останатиот го изнајмува на други корисници.

Компан porn cartoon ијата врши и сопствена угостителска дејност воÂРесторанот „14“ во Скопје, населба celebrity nude Тафталиџе.