za_skopski
Дома Брендови СП Планет
Е-пошта Печати PDF

СП Планет

sp_planet

СП ПЛАНЕТ – celebrity porn Спој на бизнис и комуникација

“СП Планет”, во населбата Ѓорче Петров во Скопје, е типичен пример за модерна комуникација на релација компанија – клиент.

Објектот вреден 9 милиони евра се простира на површина од celebrity porn videos 8.843 квадратни метри на четири ката, а располага со 105 места за паркирање.

Центарот, кој е во функција на жителите на општината Ѓорче Петров, но и пошироко, нуди услуги во Bbw Porn продажните места на Аптека "Еурофарм", телекомуникацискиот оператор VIP ONE,експозитура на Комерцијална банка, milf porn Салонот за мебел "ПРИМА МЕБЕЛ" и Маркетот Зур.

Во СП Планет е сместена и Дирекцијата на cash advance Скопски пазар АД Скопје.

 

 

Повеќе diflucan online инфомарции на www.spplanet.com.mk

buy windows 7 code cheapest 2010 outlook
    office 2010 starter edition download ms project 2010 standard
autocad inventor professional suite 2010 windows 8 trial key