za_skopski
Дома Кариера Грижа за вработените
Е-пошта Печати PDF

Вработени

vraboteni-vozrastНашата компанија ги поддржува основните човекови права во сите сфери на дејствување. Ги почитува еднаквите права и можности, различноста (на teen celebrity porn половите, националноста, квалификациите), го промовира и го охрабрува дијалогот помеѓу вработените, како и коректното однесување.

Компанијата Скопски пазар АД, според законот и општиот колективен договор, во целост ги извршува обврските за социјално и за phone porn пензиско осигурување, како и за заштита при работа и повреда на работното место.

Добр write my essay ите меѓучовечки односи и грижата за секој вработен создава позитивна атмосфера што го создава единството не само внатре во системот туку и надвор, при секој контакт со партнерите, клиентите, пријателите.

Грижата за вработените во Скопски Пазар започнува од првиот работен ден. Основна определба на компанијата е cartoon porn videos почитување на еднаквите права и можности за сите вработени и креирање на средина во која ќе се охрабрува тимското работење и коректното однесување.

vraboteni-obrazovanieСкопски пазар го вреднува напорот на секој вработен во создавањето добра работна средина за себе, за своите колеги, за потрошувачите. Вработените имаат можност да ги надградат своите вештини и познавања од повеќе области. Само во последните неколку години се одржани голем број на едукации за познавање на асортиманот на производи, за унапредување на менаџирањето, усовршување на комерцијалното работење и други.

Трудот и лојалноста на вработените се најголемиот celebrity porn стожер на успехот на Скопски Пазар. Затоа секоја година, Скопски Пазар ги доделува статуетките Златна ѕвезда за најдобрите вработени во категориите: продавачи со најдобра услуга, најдобар раководител на celeb sex tapes маркет и најдобар раководен тим. Статуетките се признание на нивната посветеност кон работата.

Скопски Пазар никогаш не ги заборави и луѓето што некогаш работеле во компанијата, пензионерите. Ниту нив, ниту нивните семејства. Тоа што тие оставиле дел од себе во Скопски Пазар не само што не обврзува на грижа кон нив, туку долгогодишното заедничко работење во компанијата прерасна во искрено пријателство.

Денес, Скопски Пазар со право може да celebrity nude се гордее со успешното работење кое во главно се темели на взаемната поддршка, грижата и добрите односи меѓу сите членови на големото семејство.

Тоа семејство денес milf porn брои 540 вработени.

cheap photoshop elements 8 buy acrobat professional 9 australia
    outlook 2010 upgrade outlook connector adobe photoshop cs6 product key
http://www.colegsirbenfro.ac.u...5-download adobe acrobat xi standard for mac