za_skopski
Дома Брендови Деловен простор
Е-пошта Печати PDF

Деловен простор

deloven1

Скопски Пазар располага со деловен простор претежно наменет за издавање со вкупна површина од околу 58.000 квадратни метри. Во еден дел од деловниот простор компанијата врши сопствена трговска celebrity porn tapes дејност, а останатиот го изнајмува на други корисници.

 

Информации за  слободен деловен простор за издавање под закуп 

 

cheap ms outlook 2010 buying office pro 2010
    https://ehs.utah.edu/sites/all...ne-library maya 2015 trial
online solidworks training outlook 2010 32 bit download