za_skopski
Дома Организациона шема
Е-пошта Печати PDF

Организациска шема

Управувањето со Скопски пазар АД Скопје е организирано според двостепениот essay writer систем, согласно со Законот за трговски друштва, односно со друштвото управуваат надзорен и управен одбор. Компанијата се состои од 6 сектори:

- сектор за заеднички propecia online услуги;

- celebrity sextapes сектор за финансии;

- сектор Mature Porn за информациска технологија;

- сектор за тргов phone porn ија и угостителство;

- сектор essay writing service за маркетинг;

- сектор за пазар celeb sex tapes и и недвижности

 

org-shema

cheap windows xp professional upgrade buy office 2007 small business
    microsoft office 2010 german adobe cs6 master collection serial
plant design suite ultimate 2013 microsoft office 2010 home and student download