za_skopski
Дома Организациона шема
Е-пошта Печати PDF

Организациска шема

Управувањето со Скопски пазар АД Скопје е организирано според двостепениот систем, согласно со Законот за трговски друштва, односно со друштвото управуваат надзорен и управен одбор. Компанијата се состои од 6 сектори:

- сектор за заеднички услуги;

- сектор hottest celebrities за финансии;

- сектор celebrity nude за информациска технологија;

- сектор porn cartoon за трговија и угостителство;

- сектор за Shemale Porn маркетинг;

- сектор за пазари и недвижности

 

org-shema

buy windows 7 product key online cheapest windows xp 64
    office 2011 trial download autodesk motionbuilder
buy publisher 2010 project professional 2013 full español