za_skopski
Дома Прес Центар Слободен деловен простор 2017
Е-пошта Печати PDF

Слободен деловен простор 2017

SkP_deloven_prostor_Mavrovka_102015_web-01SkP_deloven_prostor_Bitola_102015_web-01SkP-Resen-112016SkP-Kavadarci-112016SkP_deloven_prostor_Ohrid_102015_web-01Пазар Бутел
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
145 49 415
1451 414 308

Село Бутел
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
173 92 180

пазар Чаир
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
1020 130 123

пазар Ченто
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
241 20 415
2411 20 415

ул. Перо Наков 106
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
382 463 180

Битпазарска
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
5 14 270
8 12 270
10 9 270
12 12 270
13 15 270
14 14 270
15 12 270
16 18 270
911 42 270

Пазар Шуто cartoon porn videos Оризари
Локал бр. Површина/м2 Цена
185 11 350 ден/м2
4 киоск/10м2 5.424
664 киоск/12м2 16.949
665 киоск/12м2 6.568
666 киоск/12м2 6.568
667 киоск/12м2 6.568
668 киоск/12м2 6.568

Пазар Драчево
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
1276 18 480
11 Октомври 6
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
397 41 1236
Рампа Кисела Вода
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
304 37 927
329 31 323

Зелен Пазар
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
505 16.3 927

Нас. Вардар
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
386 120 433

Тафталиџе - Лондонска
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
444 25 615
445 25 615
1017 16 927

Снабдувачки центар Ѓорче Петров
Локал бр. Површина/м2 Цена
425 12 9.322
495 12 9.322
618 12 9.322
619 12 9.322
697 12 9.322
698 12 9.322
905 16 9.322
909 16 9.322
703 21 645 ден/м2
728 21 645 ден/м2
758 34 250 ден/м2

Бит Пазар - нови локали
Локал бр. Површина/м2 Цена еур/м2
614 12 30
615 15 30
616 12 30

Објект Стара Скопска write my essay чаршија
Локал бр. Површина/м2 Цена ден/м2
801 14 769
829 10 769
840 14 338
844 14 338
856 11 338
859 26 338
860 22 338
863 17 338
864 18 338
875 10 7.373 ден.

Ексклузивно:

Се продава деловен објект во Битола на ул. nude celebrities Тодор Паница ББ со површина од 461 m2

Се продава деловен објект во Ресен на ул. Маршал Тито 22 со површина од 2.638 m2

Се издава деловен простор во Ресен на ул. Маршал Тито 22 со површина од 894 m2

Се продава деловен објект во Кавадарци на ул. Маршал Тито со површина од 2.033 m2

Се издава деловен простор на кат во Кавадарци на ул. Маршал Тито со површина од 694 m2

Се продава/издава деловен објект во Охрид на ул. Партизанска 3 со површина од 789 m2

Се издава простор во с. Трубарево со површина од 3.000 m2

- milf porn асвалтно плато со дел покриен со настрешници

 

Телефон celebrity nude за конаткт 2 404 112, 071 321 450

ЦЕНИТЕ СЕ БЕЗ 18% ДДВ

Сектор за деловен простор

Оваа е-пошта е celebrity porn заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

02 2 404 porn cartoon 112

Повик од СКОПСКИ ПАЗАР АД Скопје до сите заинтересирани страни

За искажување интерес за купување на деловни простории на приземје во објект Стара Скопска Чаршија - Железарија во Бит Пазар на ул. Ковачка бб КП 6228/3 според имотен лист 47223 КО Центар 1

Писмата за интерес е потребно да се достават до Дирекцијата на СКОПСКИ ПАЗАР АД на ул. Ѓорче Петров 7 Скопје, СП Планет II кат или на и-мејл Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Лице за контакт: Ана Костадинова

Скопје, 19.06.2017

СКОПСКИ ПАЗАР АД СКОПЈЕ

СЕКТОР ЗА НЕДВИЖНОСТИ И ИНВЕСТИЦИИ

Скица на деловен простор

 


buy microsoft office 10 http://uasd.edu.do/index.php?b...er-effects
    windows 8 military discount https://ehs.utah.edu/sites/all...y-purchase
autodesk entertainment creation suite ultimate 2015 adobe photoshop cs6 extended edition