za_skopski
Дома Клуб Картичка

Клуб Картичка

Почитувани,

Задоволство ни е да Ве известиме дека од 01 октомври 2013 год., е активна  новата СП клуб картичка на Скопски пазар ад Скопје.

СП клуб картичката е со важност за следниве брендови: СП маркет, Макси Д Дисконт и on-line супермаркетот www.doma.mk

Клуб картичката нуди одлични ПОВОЛНОСТИ и ПОПУСТИ и тоа:

- во првиот celeb sex tapes месец од зачленувањето, сите корисници добиваат по 3% ПОПУСТ на својата сметка,
- од вториот nude celebrities месец по зачленувањето и натаму, согласно направениот месечен промет со картичката, во следниот месец корисниците имаат можност да остварат ПОПУСТ во висина од 1-5%

Скала со категории за ПОПУСТ со СП Клуб картичка:

- корисник со celebrity porn videos промет над 1.000 ден., остварува право на 1% ПОПУСТ
- корисник со промет над 3.000 ден., остварува porn cartoon право на 2% ПОПУСТ
- корисник со промет над 7.000 ден., остварува право на celebrity nude 3% ПОПУСТ
- корисник со промет над 12.000 Black Porn ден., остварува право на 4% ПОПУСТ
- корисник со промет hot milfs над 15.000 ден., остварува право на 5% ПОПУСТ

ПРОВЕРЕТЕ ЈА СОСТОЈБАТА НА ВАШАТА СП КЛУБ КАРТИЧКА

СП клуб celeb news картичка, помага да заштедите.

Аплицирајте веднаш тука

download acrobat 9 mac http://uasd.edu.do/index.php?b...e-download
    https://ehs.utah.edu/sites/all...udent-2013 https://ehs.utah.edu/sites/all...s-max-2010
microsoft office 2013 student price office home and student 2013 price