za_skopski
Дома КЛУБ КАРТИЧКА

Клуб Картичка

Почитувани,

Задоволство ни е short term loans да Ве известиме дека од 01 октомври 2013 год., е активна  новата СП клуб картичка на Скопски пазар ад Скопје.

СП клуб картичката е cartoon porn videos со важност за следниве брендови: СП маркет, Макси Д Дисконт и on-line супермаркетот www.doma.mk

Клуб картичката нуди одлични ПОВОЛНОСТИ и ПОПУСТИ и тоа:

- во првиот месец од зачленувањето, сите корисници добиваат по 3% ПОПУСТ на својата сметка,
- од вториот месец по зачленувањето и натаму, согласно направениот месечен промет со картичката, во следниот месец корисниците имаат можност hot lesbian porn да остварат ПОПУСТ во висина од 1-5%

Скала со категории за ПОПУСТ со СП Клуб картичка:

- корисник со промет над 1.000 ден., остварува право на 1% ПОПУСТ
- корисник со промет над 3.000 ден., остварува право на 2% payday loan online ПОПУСТ
- корисник со промет essay writing над 7.000 ден., остварува право на 3% ПОПУСТ
- корисник со промет над 12.000 ден., остварува право на 4% ПОПУСТ
- корисник со промет над 15.000 ден., остварува право на 5% ПОПУСТ

ПРОВЕРЕТЕ ЈА СОСТОЈБАТА НА ВАШАТА СП КЛУБ КАРТИЧКА

СП celebrity sextapes клуб картичка, помага да заштедите.

Аплицирајте веднаш тука

?>microsoft office 2013 best price discount office 2007 standard
    software windows 7 professional https://ehs.utah.edu/sites/all...oshop-2014
http://www.colegsirbenfro.ac.u...-x-pro-key adobe creative suite 6 design standard mac download