za_skopski
Дома Прес Центар Архива на вести
Е-пошта Печати PDF

НАЈДОБАР ОБНОВЛИВ Amateur Porn ЕНЕРГЕТСКИ ПРОЕКТ

Скопски пазар е една од седумте македонски компании кои реализирале најдобри celebrity nude проекти за енергетска ефикасност и користење на обновливи извори за енергија со средствата на фондот на Европската банка за обнова и развој.

ЕБОР на овие компании им додели признание за успешната имплементација на проектот, чијшто get cash now резултат е значително намалување на трошоците за енергија.webseff-statuetka

Овие проекти за енергетска ефикасност се реализирани преку програмата WeBSEFF, со која се предвидени 12 милиони евра, од кои 20 отсто се доделуваат како грант. Просечниот период на поврат на инвестициите преку заштеда е 3,71 година. Во оваа програма на ЕБОР, освен milf porn Македонија вклучени се и Босна и Херцеговина и Србија, а кредитната линија изнесува 60 милиони евра.

www.webseff.com

student discounts on microsoft home and office best price adobe acrobat 9
    adobe photoshop cc 2014 download photoshop lightroom 5
autocad 2010 download gratis italiano windows 8 for netbook