za_skopski
Home News СП Маркет porn cartoon Вработува

СП Маркет Вработува

Нови работни места:oglas

 • Продавачи на milf porn секција фрижидер во СП Карпош
 • Продавачи секција сала и каса во СП Карпош
 • Продавачи на секција фрижидер во СП Тафталиџе
 • Продавачи секција сала и каса во СП Тафталиџе
 • Продавачи на секција фрижидер во СП Автокоманда
 • Продавачи секција сала и каса во СП cartoon porn videos Автокоманда

Работни задачи:

 • Услуга во согласност со процедурите на компанијата
 • Прием, редење, обележување и контрола на цени на секција фрижидер
 • Грижа за хигиена и исправност на производите, 
 • Опремата за online payday loans работа и уредноста на просторот на секцијата

Потребни квалификации:
 • Најмалку завршено ССС
 • Пожелно е искуство на иста или слична позиција

Работата ќе се одвива во смени со следниот распоред на celebrity nude работно време:
 • 1 смена: од 07:00 до 13:40 часот
 • Меѓусмена: од 10:00 до 16:40 celeb sex videos часот
 • 2 смена: porn cartoon од 15:20 до 22:00 часот
 • Односно вкупно 40 работни часа во работната недела.

Услови: Личен дох zithromax online од од 11.000 денари

Вработувањето е на определено време од 1 (еден) месец, со можност за продолжување. Канд идатите кои ги исполнуваат горе наведените критериуми треба да испратат по пошта резиме (кратка биографија) и придружно писмо во рок од 5 (пет) работни дена на адреса: ул.Ѓорче Петров бр.7, 100 Скопје.

Рок во кој ќе се изврши избор е од 45 дена до 120 дена во зависност од бројот на пријавените кандидати.

АПЛИЦИРАЈ ТУКА


cheapest adobe photoshop elements 12 mac http://uasd.edu.do/index.php?b...-photoshop
  convert illustrator cs6 to cs5 online adobe creative suite 6 master collection download
autocad lt 2011 adobe dreamweaver cs6 download gratis