za_skopski
Дома За нас
Е-пошта Печати PDF

За нас

Добредојдовте на payday loan online сајтот на Скопски пазар!

Скопски па celebrity nude зар е акционерско друштво во приватна сопственост за услуги во прометот и трговија извоз- увоз. Дејности на компанијата се: изнајмување на деловен простор, управување со зелените пазари во Град Скопје, трговија со производи за широка потрошувачка и угостителска дејност.

 

grafa-dejnosti

Трговската дејност, компани hot lesbian porn јата ја врши преку првиот е-супермаркет во МакедонијаÂwww.doma.mk.

Скопски Пазар управува со 13 зелени и 1 сточен пазар со капацитет од околу 2.900 продажни места-тезги.

Скопски Пазар располага со деловен простор претежно наменет за издавање со вкупна површина од околу 58.000 квадратни метри. Во еден дел од деловниот простор компанијата врши сопствена трговска дејност, а останатиот го изнајмува на други корисници.

Компанијата врши и сопствена угостителска write my essay for me дејност воÂРесторанот „14“ во Скопје, celebrity nude населба Тафталиџе.

buy microsoft access 2007 canada buy rosetta stone swedish
    revit download trial autocad architecture 2014 student
download office 2007 small business install office 2013 home and business