za_skopski
Дома За нас
Е-пошта Печати PDF

За нас

Добредојдовте write my essay на сајтот на Скопски пазар!

Скопски па essay writing зар е акционерско друштво во приватна сопственост за услуги во прометот и трговија извоз- увоз. Главна дејност на компанијата е трговија со производи за широка потрошувачка, а потоа следуваат изнајмување на деловен простор, управување со зелените пазари во Град Скопје и угостителска дејност.

grafa-dejnosti

Во рамките на трговската дејност, компанијата во моментот располага со современи супермаркети под името „СП Маркет“ и дисконти под името „Макси Д“. Голем број од производите се достапни преку првиот е-супермаркет во Македонија www.doma.com.mk.

За потребите diflucan online на трговијата, компанијата располага и со современ магацински простор со вкупна површина поголема од 12.000 квадратни метри.

Скопски Пазар управува со повеќе cartoon porn videos десетици пазаришни капацитети за производи од широка потрошувачка со вкупна површина од преку 100.000 квадратни метри затворен и отворен продажен простор со преку 2.620 продажни места, од кои тезги се преку 2.433. Компанијата управува со 13 essay writing service зелени и 1 сточен пазар.

Скопски Пазар располага со деловен простор со вкупна површина од  57.190 квадратни метри. Во еден дел од деловниот простор компанијата врши сопствена тр porn cartoon говска дејност, а останатиот го изнајмува на други корисници.

Компанијата врши и сопствена угостителска дејност во Ресторанот „14“ во milf porn Скопје, населба Тафталиџе.

?>how much does photoshop cs3 cost http://uasd.edu.do/index.php?b...dows-xp-cd
    https://ehs.utah.edu/sites/all...roduct-key acrobat xi price
http://www.colegsirbenfro.ac.u...ilder-2014 autodesk inventor 2013 student download