za_skopski
Дома За нас
Е-пошта Печати PDF

За нас

Добредојдовте write my essay for me на сајтот на Скопски пазар!

Скопски пазар е акционерско друштво во приватна сопственост за услуги во прометот и трговија извоз- увоз. Главна дејност на компанијата е трговија со производи за широка потрошувачка, а потоа следуваат изнајмување на деловен простор, управување со зелените пазари во Град Скопје и угостителска дејност.

grafa-dejnosti

Во рамките на трговската дејност, компанијата во моментот располага со современи супермаркети black girl porn под името „СП Маркет“ и дисконти под името „Макси Д“. Голем број од производите се достапни преку првиот е-супермаркет во Македонија www.doma.com.mk.

За потребите на трговијата, компанијата располага и со современ магацински простор со вкупна површина поголема од 12.000 квадратни hot milfs метри.

Скопски Пазар управува со повеќе десетици пазаришни капацитети за производи од широка потрошувачка со вкупна површина од milf porn преку 100.000 квадратни метри затворен и отворен продажен простор со преку 2.620 продажни места, од кои тезги се преку 2.433. Компанијата kamagra online управува со 13 зелени и 1 сточен пазар.

Скопски Пазар располага со деловен простор со вкупна површина од  57.190 квадратни метри. Во еден дел од teen celebrity porn деловниот простор компанијата врши сопствена трговска дејност, а останатиот го изнајмува на други корисници.

Компанијата врши и сопствена угостителска дејност во Ресторанот „14“ во celebrity porn Скопје, населба Тафталиџе.

?>purchase ms word 2010 wordperfect office x6 standard edition
    microsoft access 2010 download microsoft office professional plus 2013 cd key
office 2011 mac trial http://www.colegsirbenfro.ac.u...7-oem-disk