za_skopski
Дома Брендови
Е-пошта Печати PDF

Брендови

Пазари

Пазарите односно услугите во пазарите до скоро беа централна активност во компанијата Скопски пазар АД Скопје. Компанијата short term loans управува со 16 зелени и 1 сточен пазар.

Трговска дејност

Трговската дејност сега е прва по големина дејност на компанијата. Во моментот Скопски пазар АД располага со hot lesbian porn 8 современи супермаркети под името "СП Маркет" и 3 дисконти под milf porn името "Макси Д".

Деловен простор

Скопски пазар АД располага со деловен простор со вкупна површина од 57 190 метри квадратни. Во еден дел од деловниот простор компанијата врши сопствена тр porn cartoon говска дејност, а останатиот, кој се состои од повеќе од 804 деловни единици, го изнајмува на други корисници.

Угостителска дејност

Компанијата short term loans врши и сопствена угостителска дејност во ресторанот "14" во Скопје, населба Тафталиџе, од неодамна целосно реновиран.

http://uasd.edu.do/index.php?b...toshop-cs5 rosetta stone overpriced
    motionbuilder 2015 kinect plugin microsoft office enterprise 2010 product key
microsoft office enterprise 2007 price office 2010 cd key