za_skopski
Дома Брендови
Е-пошта Печати PDF

Брендови

Пазари

Пазар essay writing service ите односно услугите во пазарите до скоро беа централна активност во компанијата Скопски пазар АД Скопје. Компанијата управува со 16 зелени и 1 сточен пазар.

Трговска дејност

Трговската дејност сега е прва по големина дејност на компанијата. nude celebrities Во моментот Скопски пазар АД располага со 8 современи супермаркети под името "СП Маркет" и 3 дисконти под името "Макси Д".

Деловен простор

Скопски пазар АД располага со деловен простор со вкупна површина од 57 190 метри квадратни. Во еден дел од деловниот простор компанијата врши сопствена трговска дејност, а останатиот, кој се состои од повеќе од 804 деловни единици, го изнајмува на други корисници.

Угостителска дејност

Компанијата врши и сопствена угостителска дејност celebrity nude во ресторанот "14" porn cartoon во Скопје, населба Тафталиџе, од неодамна целосно реновиран.

buy microsoft office 2010 product key card price of windows xp pro in india
    maya 2015 download adobe illustrator cs6 buy
microsoft office professional plus 2013 installation buy windows 7 64