za_skopski
Дома Кариера Практиканти
Е-пошта Печати PDF

Практиканти

Како социјално одговорна компанија иднината ја градиме со поддршка на milf porn млади и особено талентирани поединци.

На студентите им нудиме можност да учествуваат во работниот процес и на тој начин им овозможуваме да го усовршат своето знаење преку конкретно зададени задачи и со обединување на теоријата и практиката.

Стажирањето кај нас е комбинација на практични знаења, black girl porn економски расудувања и интересни проекти. Практиката им овозможува на студентите да дознаат повеќе за секојдневната работа во компанијата.

Со таа цел имаме успешна соработка со phone porn Европскиот универзитет и Американ Колеџ од Скопје.

http://uasd.edu.do/index.php?b...ad-lt-2014 download 2010 office professional plus
    word 2010 format menu microsoft office 2010 enterprise download
adobe photoshop cs6 buy softimage for mac