za_skopski
Archives

Filter 

 • Трговски центар SP Planet

  На 17.12.2008 година Скопски пазар а.д. го отвори првиот трговски центар „SP PLANET“, во населбaтa Ѓорче Петров. Истиот се простира на површина од над 8000 метри квадратни со европски квалитет и модерeн дизајн......
 • Скопски пазар А.Д. објавува конкурс

  Скопски Пазар А.Д. Скопје е една од водечките македонски компании во доменот на услуги и трговијата со ланец модерни малопродажни објекти. За своите потреби компанијата има потреба од пополнување на следниве работни места: Продавачи (5 р...
 • Професионална обука за познавање на асортиман

  Во месец Јуни согласно планот за обуки на продажниот персонал за Сектор Трговија и Угостителство реализирана е обука за познавање на производите од асортиманот на Компанијата Алкалоид АД Скопје. Компанија - Алкалоид АД Скопје Датум - 7 -...
 • Грижа за вработените

  "Компан celebrity nude ијата е успешна само толку колку и нејзините вработени" Добрите меѓучовечки односи и грижата за секој вработен поединечно создава позитивна атмосфера која лесно се забележува и која е битна не само за вработените, туку и за сите кои доа...
 • ДЕН НА ЕКОЛОГИЈА 2011

  По по celebrity nude вод „Денот на екологијата“ 21.03.2011 година, Скопски пазар и оваа година се вклучи во акцијата која ја организираше општина Гази Баба и донираше хартиени кеси и материјал за нивно декорирање.. Дел од атмосферата во Макси Д во Автокоманда: ...
 • ДЕН НА ЗДРАВЈЕТО!

  Скопски пазар ја поддржа кампањата по повод 7 април - "Денот на здравјето" По повод 7 април - светскиот ден на здравјето, денот кога е создадена Светската здравствена организација, Скопски Пазар во соработка со Црвениот Крст на град Скопје и прив...
 • Се отвори СП Маркет во Тафталиџе

  На 24.12.2011 година Скопски пазар а.д. го отвори својот 7-ми по ред СП Маркет кој се наоѓа во населбата Тафталиџе во Скопје. Новата инвестиција на Скопски пазар обезбеди 40 нови вработувања и нуди можност за граѓаните да избираат од богатиот асортима...
 • BEST RENEWABLE ENERGY PROJECT

  Skopski Pazar is one of the seven Macedonian companies that have implemented the best projects for energy efficiency and use of renewable energy sources with the assets of the fund of the European Bank for Reconstruction and Development. EBRD awarded these companies with recognition for successful implementation of the project that resulted in a significant reduction of energycosts. These energy efficiency projects were implemented through the ...
 • Донација

  Скопски пазар А.Д. донираше средства на Американската Стопанска комора во Македонија која покрена иницијатива за собирање на потребни донации за СОС Детското село. Традиционално по повод Денот на благодарноста, Американската Стопанска комора ...
 • Wine and Cheese Charity Evening

  "Wine and Cheese Evening" is an annual event organized by teen celebrity porn the International Women's Association of Skopje (IWA). It was take place in the Restaurant 14 (www.restoran14.com.mk) on the 6th April, Saturday from 20:00 - 23:00. Macedonian wine, rakija and cheese producers were present their products and all the guests had a special opportunity to enjoy the music of our IWA Singing Group, the violin duet of Tereza and Ivan, Rocky and friends featur...
 • Нов маркет во Мичурин

  ПОВТОРНО СО ВАС! На 20.04.2013 година Скопски пазар го отвара својот 6-ти Макси Д маркет кој е лоциран во населбата Мичурин, општина Аеродром. Маркетот е на површина од 411м2 и брои 10 вработени. Содржината на маркетот е надополнета со секогаш свежо овошј...
 • ПЛАКЕТА

  По повод десет години од постоењето и работењето на здружението на "Пазари Србије", Скопски пазар а.д. доби "ПЛАКЕТА" за активен допринос за успешност на здружението. ...
 • ХУМАНИТАРЕН ВЕЛИГДЕНСКИ БАЗАР

  ХУМАНИТАРЕН ВЕЛИГДЕНСКИ БАЗАР На 27.04.2013 се оддржа Хуманитарент Велигденски базар на паркингот пред СП Маркет во Тафталиџе кој беше во организација на Скопски пазар А canadianviagras.net.Д. и Здружението Позитиво. Сите собрани средства се наменети за Цен...
 • ЧЕСТИТ ВЕЛИГДЕН

  ПРАЗНИЧНО РАБОТНО phone porn ВРЕМЕ ...
 • Илинденски марш 2013

  На 27.07.2013 во дворот на црквата СВ. Петар и Павле во селото Горно Лисиче традиционално се одржа Илинденскиот марш. И оваа година еден од спонзорите на манифестацијата беше и Скопски пазар.   ...
 • СП МАРКЕТ АВТОКОМАНДА

  Компан zithromax online ијата Скопски пазар ги израдува своите сограѓани со нов СП Маркет во Автокоманда. Со модерен и прегледен ентериер, СП Автокоманда кој располага со површина од 750м2 е спремен за своите потрошувачи. СП Автокоманда припреми внимателн...
 • РАБОТИЛНИЦА ВО СП АВТОКОМАНДА

  ДЕТСКА РАБОТИЛНИЦА - НОВО ЗА ВО ШКОЛО Прекрасна креативна дружба во СП Автокоманда. За уште поубав почеток на новата школска година, СП Автокоманда организираше работилница за деца од предшколска и школска возраст на која учесниците изработува...
 • Скопски пазар им се заблагодари на своите пензионери

  Успехот на Скопски пазар секојдневно payday loans го градат повеќе од 600 вработени кои несебично го даваат својот придонес кон успешно функционирање на компанијата. Добрите меѓучовечки односи и грижата за секој вработен креира позитивна атмосфера што го ...
 • Добиточен пазар - Известување

  Согласно препораките од Агенција за храна и ветеринарство на Република Македонија , а по повод престојниот верски празник celeb news Курбан Бајрам, Добиточен пазар ќе биде отворен и во среда 23.09.205 г.   Честит празник на сите верници од Муслиманска вероиспо...
quickbooks 2013 best buy buy cs6 design standard student mac
  https://ehs.utah.edu/sites/all...tlook-2007 download office 2010 service pack
acrobat 11 serial key http://www.colegsirbenfro.ac.u...key-64-bit