Дома Дома
Е-пошта Печати PDF

Организациска шема

Управувањето со Скопски пазар АД Скопје е организирано според двостепениот propecia online систем, согласно со Законот за трговски друштва, односно со друштвото управуваат надзорен и управен одбор. Компанијата се состои од 6 сектори:

- сектор за заеднички short term loans услуги;

- porn cartoon сектор за финансии;

- сектор essay writing за информациска технологија;

- сектор за тргов levitra online ија и угостителство;

- сектор hot milfs за маркетинг;

- сектор за пазар celeb sex videos и и недвижности

 

org-shema

download 2007 microsoft office system download solidworks 2014 toolbox
    autodesk navisworks simulate 2012 download autodesk inventor price
download photoshop mac buy windows 7 australia