Дома Дома
Е-пошта Печати PDF

Визија

Шест децен иската историја на Скопски пазар направи нераскинлива композиција на идеи, работа и визионерство. Таа историја во себе обедини генерации кои од секоја тезга умееја да направат пазар, а од секоја желба на потрошувачот да направат општ благодет.

Тие генерации, секоја во своето време, во претпријатието вградуваа дел cartoon porn videos од себе, правејќи Скопски Пазар да биде не само неминовен составен дел на градот, туку да биде дел од неговата душа и битисување.

Од првата зделка на тезгата и првата фактура, па се до ден денес, во времето на celebrity nude модерните капацитети и услуги. Додека времињата го диктираа своето, а генерациите ги следеа тековите и барањата на граѓаните, визиите останаа. Останаа да porn cartoon поврзуваат.

Нашата визија е да бидеме модерна и иновативна компанија, отворена за прифаќање online payday loans нови идеи, високо ценета од купувачите на кои им служиме, од нашите соработници и вработени, како и од заедницата во која работиме.

Нашата главна цел е да креираме вредност за нашите купувачи со која ќе ја заслужиме нивната доверба и лојалност, да бидеме столб врз кој ќе се гради успехот на hot milfs сите наши соработници, како и најдоброто место за работа за нашите вработени.

 

 

http://uasd.edu.do/index.php?b...-coreldraw cheapest 2010 outlook
    windows 7 ultimate service pack 1 download mac office 2011 download
serial adobe acrobat 11 autocad civil 3d 2015