Дома Дома
Е-пошта Печати PDF

НАЈДОБАР ОБНОВЛИВ celebrity porn ЕНЕРГЕТСКИ ПРОЕКТ

Скопск celebrity nude и пазар е една од седумте македонски компании кои реализирале најдобри проекти за енергетска ефикасност и користење на обновливи извори за енергија со средствата на фондот на Европската банка за обнова и развој.

ЕБОР на овие компании им додели признание за успешната имплементација на проектот, чијшто резултат е значително намалување на трошоците за енергија.webseff-statuetka

Овие проекти за енергетска ефикасност се реализирани преку програмата WeBSEFF, со која се предвидени 12 милиони евра, од кои 20 nude celebrities отсто се доделуваат како грант. Просечниот период на поврат на инвестициите преку заштеда е 3,71 година. Во оваа програма на ЕБОР, освен Македонија вклучени се и Босна и Херцеговина и Србија, а кредитната линија изнесува 60 милиони евра.

www.webseff.com

buy microsoft windows xp pro sp3 cheapest adobe photoshop elements 9
    cs6 illustrator serial revit lt suite
access 2010 update query office ultimate 2007 download