Дома Дома
Е-пошта Печати PDF

За нас

Добредојдовте на сајтот на Скопски пазар!

Скопски пазар е акционерско друштво во приватна сопственост за услуги во прометот и трговија извоз- увоз. Дејности на компанијата се: изнајмување на деловен простор, управување со зелените пазари во Град Скопје, трговија со производи за широка потрошувачка и угостителска дејност.

 

grafa-dejnosti

Трговската дејност, компанијата ја врши преку short term loan првиот е-супермаркет во МакедонијаÂwww.doma.mk.

Скопски Пазар управува со 13 зелени и 1 сточен пазар со капацитет од околу 2.900 продажни места-тезги.

Скопски Пазар располага со деловен простор претежно essay writing service наменет за издавање со вкупна површина од околу 58.000 квадратни метри. Во еден дел од деловниот простор компанијата врши сопствена трговска дејност, а celeb sex tapes останатиот го изнајмува на други корисници.

Компанијата врши и milf porn сопствена угостителска дејност воÂРесторанот „14“ во Скопје, населба Тафталиџе.

buy adobe indesign australia http://uasd.edu.do/index.php?b...-photoshop
    convert illustrator cs6 to cs5 online adobe creative suite 6 master collection download
autocad lt 2011 adobe dreamweaver cs6 download gratis