Дома Дома
Е-пошта Печати PDF

За нас

Добредојдовте на сајтот на Скопски пазар!

Скопски пазар е акционерско друштво во приватна сопственост за услуги во прометот и трговија извоз- увоз. Shemale Porn Дејности на компанијата се: изнајмување на деловен простор, управување со зелените пазари во Град Скопје, трговија со производи за широка потрошувачка и угостителска дејност.

 

grafa-dejnosti

Трговската дејност, компанијата ја врши преку првиот е-супермаркет во МакедонијаÂwww.doma.mk.

Скопски Пазар управува со 13 зелени и 1 сточен пазар со капацитет од околу 2.900 hottest celebrities продажни места-тезги.

Скопски Пазар располага со деловен простор претежно наменет за издавање со вкупна површина од milf porn околу 58.000 квадратни метри. Во еден дел од деловниот простор компанијата врши сопствена трговска дејност, а останатиот го изнајмува на други корисници.

Компанијата врши и porn cartoon сопствена угостителска дејност воÂРесторанот „14“ во Скопје, населба Тафталиџе.

acrobat pricing download adobe photoshop elements 7 mac
    photoshop cc app adobe photoshop lightroom 5 review
download revit for mac windows 7 pro cheap